Menu

Ad Borrenbergs Projectinrichting

Niet zomaar inrichten, maar inleven, meedenken en intensief samenwerken. Dan is een duidelijke positionering misschien wel het állerbelangrijkst.

 


Vraag

Ad Borrenbergs Projectinrichting is een sterk merk. Een familiebedrijf met een lange geschiedenis. Een merk dat actief is in een branche waarin op productniveau weinig onderscheidend vermogen ligt. De concurrent kan immers precies dezelfde vloer leggen. Waarin onderscheidt Ad Borrenbergs Projectinrichting zich dan wel? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat (potentiële) klanten weten wat Ad Borrenbergs te bieden heeft? Een positioneringsvraagstuk dus. En daar weet Mula wel raad mee.


Strategie

We leggen in de communicatie niet de nadruk op wát we doen, maar op hóe we dat doen en wáarom we dat doen. We leggen de focus op de intensieve samenwerking van Ad Borrenbergs met de klant. Het echte meedenken. Het helemaal inleven in een project en samen met de klant het optimale resultaat behalen. Want bij Ad Borrenbergs Projectinrichting zijn ze zó betrokken, dat ze datgene wat de klant belangrijk vindt, nóg belangrijker vinden. En laat dat nu exact hetgene zijn wat dit familiebedrijf onderscheidend maakt.


Concept en creatie

Bewijsmateriaal hebben we genoeg. De relevante projecten spreken voor zich. En die laten we dus zien ook. Van een ziekenhuis waarbij hygiëne het allerbelangrijkste is tot een theater waarbij flexibel plannen een must is. En van MVO inrichten en gebruik maken van duurzame materialen tot een ruimte opleveren met minimale overlast voor de gebruikers. En zelfs met het relatiegeschenk voor de feestdagen lieten we zien dat Ad Borrenbergs Projectinrichting precies weet wat haar klanten belangrijk vinden: een Pathe giftcard. Lekker thuis op de bank, tijd voor familie en vrienden. Want dat is tijdens de feestdagen toch het belangrijkst?

Diensten: Marktonderzoek, Communicatiestrategie, Communicatieplan, Merkontwikkeling, Conceptontwikkeling, Communicatieregie
Communicatiemiddelen: Fotografie, Website, Advertentie, Autobelettering, Eindejaarsgeschenk, Brochure

Delen 

Logo

Logo

Pay off

Pay off

Advertenties

Advertenties
Ad Borrenbergs Projectinrichting
Ad Borrenbergs Projectinrichting
Ad Borrenbergs Projectinrichting

Eindejaarsgeschenk

Eindejaarsgeschenk

Busbelettering

Busbelettering

Website