Menu

Aqualon

Een installatiebedrijf zo positioneren dat je er zelf een nieuwe badkamer van wil.

 


Vraag

Aqualon en Mula gaan al even terug. Een kennismaking een aantal jaar geleden zorgde nog niet voor een samenwerking, maar het gesprek dat we toen hadden, daar hield Aart wel een goed gevoel aan over. Een paar jaar later ging de telefoon en was de samenwerking geboren. En dat was dan ook meteen de start van een onderscheidende positionering.


Strategie

Een state of the art HR-ketel, een luxe toilet of een badkamer met alles erop en eraan. Ja bij Aqualon hebben ze eigenlijk alles voor een fijn en comfortabel gevoel. Maar eerlijk is eerlijk, er zijn heel veel plaatsen waar je dit kan aanschaffen. Wat je op al die andere plekken niet vindt? Installateurs die graag een stapje extra zetten. Of een eigenaar die alles - maar dan ook écht alles weet van energie neutrale installaties. Een inspiratiecentrum met medewerkers die alle tijd nemen om naar je wensen te luisteren. Ja, bij Aqualon verkopen ze niet alleen alles voor een goed gevoel, ze doen er ook alles voor een goed gevoel. En dat is uniek.


Concept en creatie

Aqualon. Alles voor een goed gevoel. Een pay off die je al meteen… een goed gevoel geeft. Combineer dat met de Goed Gevoel Garanties en tel daar dan ook fotografie bij op die laat zien waar de mensen bij Aqualon voor staan en je bent verkocht. Wij hebben de badkamer inmiddels besteld. En terwijl de verbouwing thuis op rolletjes loopt, willen we de rest van de wereld natuurlijk ook dat goede gevoel laten ervaren. Onder andere door een website en een inspiratiemagazine.

Diensten: Marktonderzoek, Communicatiestrategie,
Communicatieplan, Merkontwikkeling, Huisstijlontwikkeling, Conceptontwikkeling, Communicatieadvies
Communicatiemiddelen: Logo, Pay off, Huisstijl, Offertemap,
Advertenties, Social media, Indoor signing, Outdoor signing, Busbelettering, Bedrijfskleding, Bouwborden, Brochure, Website

Delen 

Logo

Logo

Pay off

Pay off

Logo Aqualon groen

Logo Aqualon groen

Huisstijl

Huisstijl

Offertemap

Offertemap
Aqualon

Advertenties

Advertenties
Aqualon
Aqualon

Indoor signing

Indoor signing
Aqualon
Aqualon
Aqualon

Busbelettering

Busbelettering

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Bouwborden

Bouwborden
Aqualon

Brochure

Brochure
Aqualon

Website