Menu

Bax metaal

Een positionering voor een metaalbedrijf waar alleen het beste goed genoeg is.

 


Vraag

Bax Metaal, een metaalbedrijf dat scherp voor ogen heeft waar de sterktes liggen en waarin men onderscheidend is. Bax Metaal is de verzamelnaam voor een viertal disciplines, te weten: engineering, laserparts, samenstellingen en finish. Het is in de metaalbranche vrij uniek te noemen dat één bedrijf al deze disciplines beheerst en in eigen huis heeft. Daarbij komt het feit dat Bax Metaal enorm prestatiegericht is. Een eigenschap die vastgeroest is in alle vier de disciplines. Hoe kunnen we een bedrijf met deze verschillende disciplines positioneren? Met die vraag wist Mula wel raad.


Strategie

Geen specialist, maar een partner op het gebied van metaalbewerking, met alle specialismen in huis. Een samenwerking met Bax Metaal staat garant voor goede kwaliteit, snelle levertijden en een hoge (lever)betrouwbaarheid. Waarden die klanten - zo bleek uit het onderzoek- erg belangrijk vinden. Tel daar het prestatiegerichte bij op, en een positioneringsstatement is geboren. Want voor een bedrijf dat is ontstaan vanuit de gedachte: “Wat anderen kunnen, kunnen wij beter”, kun je bijna niet anders dan met deze ambitieuze denkwijze de toon zetten in de communicatie.


Concept en creatie

‘Goed kan altijd beter.’ Een waarheid als een koe. De bijzondere, mooie en indrukwekkende projecten zijn het bewijs. Een betere pay off bestaat er daarom niet voor dit ambitieuze metaalbedrijf. Elementen uit het gerestylede logo koppelen we - samen met verschillende kleuren - aan de vier disciplines, waardoor de synergie tussen deze onderdelen van het bedrijf direct zichtbaar wordt. En op de relatiedag, open dag en het feest op 29 en 30 november 2013 werd goed echt beter. Met een professionele aankleding van het pand, een mooie presentatie van de projecten en een uitstekend verzorgd feest. Goed, beter, best.

Diensten: Marktonderzoek, Communicatiestrategie,
Communicatieplan, Merkontwikkeling, Huisstijlontwikkeling, Conceptontwikkeling, Communicatieadvies
Communicatiemiddelen: Logo, Huisstijl, Signing (intern en extern),
E-mailing, Poster, Fotografie, Uitnodiging, Website 

Delen 

Logo

Logo

Pay off

Pay off

Huisstijl

Huisstijl

Uitnodiging

Uitnodiging

Posters

Posters

Fotografie

Fotografie

Website