Menu

Fit & Slank

Een afslankprogramma een perfect passende jas geven.

 


Vraag

Weightcare, PowerSlim, Herbalife, WeightWatchers. Wie kent ze niet? Zeker nu, in een tijd waarin uiterlijk en daarbij ook gewicht continu hot topic zijn. Van obesitas als belangrijke doodsoorzaak tot size zero modellen en afslankprogramma’s op SBS6. Hoe zorg je er dan voor dat je tussen al die aanbieders ook een stem hebt? Dan kom je naar Mula. En dat deed Fit & Slank.


Strategie

Een merksessie, een panelsessie met consulenten en er begon al wat te vonken in ons strategische brein. Tijdens die sessies werd namelijk duidelijk dat kilo’s verliezen eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is. Je ideale gewicht vasthouden daarentegen, dat is een stuk lastiger. Overleven op een cracker en een blaadje sla is misschien leuk voor supermodellen, maar niet voor mensen die vol in het leven staan. Fit & Slank gelooft niet in pillen, poeders en diëten. Ze kiezen voor een complete aanpak, met focus op een eenvoudig eetpatroon - ofwel de regel van 3 en de 7 afspraken - én op fitheid. De consulente adviseert en motiveert en zorgt niet alleen dat je je streefgewicht realiseert, maar ook dat je mentaal én fysiek vol energie zit. Dat voel je én dat zie je.


Concept en creatie

Het juiste gewicht is bijna een detail. Het gaat erom dat je lekker in je vel zit. En dat is nu net waar Fit & Slank het voor doet. Daarom zien we geen afgetrainde lijven, mensen in de sportschool, wespentailles en gezonde maaltijden. Nee, we laten gelukkige mensen zien. Mensen die trots zijn. Trots op wat ze hebben bereikt. Want Fit & Slank laat je stralen. Voor Fit & Slank ontwikkelden we onder andere advertenties, een website, themacampagnes, premiums en een wervingscampagne voor franchisers.

Diensten: Marktonderzoek, Communicatiestrategie, Communicatieplan, Merkontwikkeling, Conceptontwikkeling, Communicatieregie
Communicatiemiddelen: Logo, Pay off, Visuals, Flyers,
Poster, Kalender, Website

Delen 

Logo

Logo

Pay off

Pay off

Button

Button

Visitekaartje

Visitekaartje

Visuals

Visuals
Fit en Slank

Spiegel-flyer

Spiegel-flyer

Lijnbus belettering

Lijnbus belettering

Auto belettering

Auto belettering

Arbeidsmarkt poster

Arbeidsmarkt poster

Kalender

Kalender

Advertorial

Advertorial

Flyer

Flyer

Zomeractie

Zomeractie

Roll-up banner

Roll-up banner

Website

Website