Menu

SmartPortal

Dat die ICT jongens hartstikke slim zijn, daar kwamen we al snel achter. Probeer ze dan maar een af te troeven met een positionering die misschien nog wel slimmer is dan hun product.

 


Vraag

Webportals en applicaties zijn er in alle soorten en maten. Eigenlijk is alles mogelijk. Dat is mooi, maar tegelijkertijd ook een probleem voor bedrijven en organisaties. Er wordt code geschreven die al lang bestaat. Op een manier die niet samenwerkt met bestaande automatiseringstools. Hierdoor verandert de realisatie van een (cloud based) automatiseringsapplicatie vaak in een log, langdurig en vooral (te) duur proces. Niet zelden met een resultaat waar eigenlijk niemand echt blij van wordt. Dat kan toch slimmer? SmartPortal bedacht het antwoord. En ze vroegen Mula om dit antwoord te vertalen naar een duidelijke positionering.


Strategie

SmartPortal is een uitgekiende combinatie van standaard én maatwerk automatiseringsoplossingen. Op basis van vier eenvoudige vragen: Wat heeft u nodig? Wat heeft u al? Wat bestaat er al? Wat moeten we maken? Door de antwoorden vooraf concreet in kaart te brengen verricht SmartPortal geen onnodig werk en gaat de oplossing perfect samen met hetgeen dat al bestaat. SmartPortal verbindt dus het beste van drie werelden: de huidige ICT, standaard tools en maatwerk oplossingen.


Concept en creatie

We laten letterlijk zien hoe deze drie verschillende onderdelen samenkomen. En dat ze ondanks hun verschillen naadloos op elkaar aansluiten. Met de pay off ‘Standaard slimmer’ verwijzen we niet alleen naar de automatiseringsapplicatie, maar doen we ook een beroep op de doelgroep. Want als zij slim zijn, dan… kiezen ze natuurlijk voor SmartPortal.

Diensten: Merkontwikkeling, Communicatiestrategie, Huisstijlontwikkeling, Conceptontwikkeling, Communicatieadvies, Online
Communicatiemiddelen: Logo, Huisstijl, Website

Delen 

Logo

Logo

Pay off

Pay off

Visual

Visual

Website